Art de la rue des surréalistes, Leeuwarden, Pays-Bas

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 108282
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
92 livraison gratuite!

Description

Art de la rue des surréalistes, Leeuwarden, Pays-Bas. Art surréaliste de la rue. Vélos sont garés contre un mur de graffitis avec maisons peintes de Canal dans le Centre de Leeuwarden, Frise, Pays-Bas. Nature morte. Cette murale moderne se compose de maisons de la vieille Hollande dans une variété de couleurs. Les vélos garés contre les maisons peintes donnent une image surréaliste. Nature morte d'art urbain de la rue. En 2018 est Leeuwarden capitale européenne de la culture.

En savoir plus sur Inge Hogenbijl

Inge Hogenbijl photo de profilMijn passies zijn reizen en fotograferen en mijn camera gaat overal ter wereld met mij mee. Ik fotografeer al vanaf mijn 15e jaar en vind het een heerlijke uitdaging om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op verlaten woestijnlandschappen, de grote leegte en het grote niets, die je o.a. vindt in de Sahara, de Australische Outback en de Namib Naukluft woestijn in Namibië. Ik fotografeer graag surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in diverse (niet-westerse) culturen. Ook is het voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. In mijn collectie zitten foto's van o.a. Vietnam, Israël, Japan, Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Italië, Hongkong, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden. Daarnaast verkoop ik beeldmateriaal via fotostockbureaus, zie o.a. Shutterstock https://www.shutterstock.com/nl/g/ingehogenbijl.

Voir ses oeuvres